Λαβράκι στο φούρνο με ντομάτα Προτεινόμενο

Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 10:02
  • Υλικά: 1 κούπα ελαιόλαδο , ο χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι , 1κ.σ. μουστάρδα , αλάτι χοντρό , 3 ντομάτες φρέσκιες κομμένες σε ροδέλες , λίγη ρίγανη και 3 λαβράκια ( περίπου 250 γραμμάρια το ένα ).
  • Εκτέλεση: Αλατίστε τα ψάρια με αρκετό χοντρό αλάτι. Βάλτε τα σε ένα ταψί και απλώστε τις ντομάτες ανάμεσα και γύρω από τα ψάρια ( όχι από πάνω ). Βάλτε σε ενα σέικερ το ελαιόλαδο , την μουστάρδα , τον χυμό λεμονιού και χτυπήστε τα καλά. Την σάλτσα που θα γίνει να την περιχύσετε σε όλο το ταψί ( και πάνω από τα ψάρια ). Προσθέστε λίγη ρίγανη πάνω στα ψάρια. Βάλτε το ταψί στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά στους 170 βαθμούς στον αέρα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες. Η συνταγή αυτή μπορεί κάλλιστα να γίνει και με κάποιο άλλο ψάρι που ψήνεται…

Άρθρα & Συμβουλές Διατροφής

  • ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
    Ο επιστήμονας της διατροφής!Ο διαιτολογος και ο διατροφολόγος είναι ένα επάγγελμα υγείας, που απαιτεί βαθιές γνώσεις σχετικά με τα τρόφιμα αυτά καθ' εαυτά, τη διατροφή…
  • ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ...
    ΘΕΡΜΙΔΕΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΙΤΑ... ΘΕΡΜΙΔΕΣ Οι θερμιδες, άρρηκτα συνδεδεμένες με την διατροφή και εφιάλτης όλων των ανθρώπων που παλεύουν να χάσουν βάρος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μονάδα…
  • ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ Νικήστε σήμερα τα παραπανίσια κιλά!Η απωλεια βαρους (αδυνατισμα), αποτελεί κυριολεκτικά ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου. Είναι ενδεικτικό ότι στη…

Τελευταίες δημοσιεύσεις στο Forum

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Blog

free-profile