Συχνές Ερωτήσεις

1. Πως μπορώ να αγοράσω μια δίαιτα;

Απαντηση: Μπορείτε να αγοράσετε μια δίαιτα είτε με κάρτα Visa , MasterCard , είτε με την μέθοδο PayPal , είτε με κατάθεση των χρημάτων που κοστίζει σε τραπεζικό λογαριασμό ( στους τρόπους πληρωμής θα βρείτε τρεις λογαριασμούς Τραπεζών , Εθνική , Αγροτική , Eurobank , κάνετε την κατάθεση σας ονομαστικά , ενημερώνεται με email τον διαιτολογο ότι κάνατε την κατάθεση και ο διαιτολόγος σας στέλνει την δίαιτα ).

2. Μπορώ να δω την δίαιτα μου πριν την αγοράσω;

Απαντηση: Όχι , μπορείτε απλα να διαβάσετε τις πληροφορίες που δίνει το κάθε προγραμμα η να κάνετε μια ερώτηση τον διαιτολογο πριν να κάνετε την αγορά σας.

3. Πως μπορώ να μπω σε εντατικό πρόγραμμα αδυνατίσματος;

Απαντηση: Πρώτα συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ( διαιτητικό προφίλ ) , μετα θα λάβετε ένα email που θα αναφέρει ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσετε , στη συνέχεια είστε σε συνεχή επαφή με τον διαιτολογο για διευκρινησεις , επισημανσεις , ιδιαιτερες αναφορες και άμεσα ξεκινά το εντατικό πρόγραμμα αδυνατίσματος ( και σε αυτη την περιπτωση η αγορά της δίαιτας γίνεται οπως και στην πρώτη απάντηση ).

4. Οι διαιτες είναι ολες ίδιες;

Απαντηση: Όχι , κάθε δίαιτα έχει τα δικα της χαρακτηριστικά... ( άλλες είναι εβδομαδιαίες , άλλες είναι δυο εβδομάδων άλλες ειναι για το χειμωνα , αλλες για το καλοκαιρι και και ολες έχουν ένα μικρο κείμενο που τις χαρακτηρίζει.

5. Πόσο καιρό μπορω να ακολουθήσω μια δίαιτα 7 ημερών;

Απαντηση: Το σωστό είναι όσες ημέρες είναι , δηλαδή 7 ημέρες , όμως είναι δυνατό να την επαναλαβετε και άλλη μια εβδομαδα και να έχετε καλα αποτελέσματα. Μετα θα πρέπει να πάτε σε μια άλλη... ( συνήθως δεν αποδίδει μια δίαιτα όταν την επαναλαμβάνει κάποιος ).

6. Μπορώ να χάσω πολλα κιλα γρήγορα;

Απαντηση: Εξαρτάται , τι είναι το γρήγορο για εσάς...! Πάντως η σωστή τακτική είναι να χάνετε , κατά μέσο όρο , 1 κιλο την εβδομάδα αν είστε απλα υπερβαρο άτομο και κοντά στα 5 κιλα την μήνα αν είστε στην παχυσαρκια. Όσοι είναι πολυ παχύσαρκοι μπορούν να χάσουν και πανω απο 5 κιλα τον μήνα , ειδικα τους πρώτους μήνες. Φυσικά οι άντρες χάνουν λίγο πιο εύκολα απο ότι οι γυναίκες...!

7. Μπορεί μια δίαιτα να μου δημιουργήσει προβλήματα υγείας;

Απάντηση: Όλα τα προγράμματα του site είναι απολύτως ισορροπημένα σε θρεπτικά συστατικά , καλύπτουν ένα κατώτερο όριο θερμιδων ( 1000+ kcal /ημερα ) , περιλαμβάνουν τρόφιμα απ´ ολες τις κατηγορίες τροφών και δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα κνενα απολύτως προβλημα. Αλλωστε ο διαιτολογος είναι άνα πάσα στιγμή στη διάθεση σας , αν προκύψει τυμπανισμος , δυσκοιλιοτητα , απέχθεια σε κάποια τροφή.

8. Η δίαιτα θα είναι πολυ αυστηρή και θα πειναω;

Απαντηση: Αν ακολουθείτε το προγραμμα σας σωστά και δεν ξεχνάτε ή δεν παραλλειπετε γεύματα , δεν υπαρχει περιπτωση να έχετε τέτοια προβλήματα.

9. Όσο καιρο είμαι σε προγραμμα θα έχω κάποιον να με παρακολουθεί και να απαντά στις απορίες μου;

Απαντηση: Ναι πάντα θα είναι δίπλα σας ο διαιτολογος για να λύνει τα προβλήματα σας.

10. Μπορώ να κάνω αλλαγές στη δίαιτα αν κάτι δεν μου αρέσει;

Απαντηση: Θα πρέπει να ρωτάτε τον διαιτολογο και με την σύμφωνη γνώμη του αλλάζουν τα πάντα...!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Απρίλιος 2012 17:03
free-profile

Επικοινωνία...

  • Σταθερό: 2106815403
    Κινητό:
    6945877653
  • Email: info@odiaitologosou.gr
  • Ηρώδου Αττικού 2, 15233 Χαλάνδρι