Χοιρινό με πράσσα

Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 15:56
  • Θα  βάλετε  μέσα  στην  κατσαρόλα  λίγο  ελαιόλαδο  και  μικρά  σχετικά  κομμάτια  από  χοιρινό ( κατά  προτίμηση  μικρό  χοιρινό  σπάλα ) , προσθέστε  λίγο  αλατοπίπερο  και  ροδίστε  το  κρέας… Στη  συνέχεια  προσθέστε  στην  κατσαρόλα  1 ποτήρι  λευκό  κράσι  και  όταν  αρχίσει  να  αχνίζει να  προσθέστε  1 κιλό  πράσσα καθαρισμένα-χοντροκομμένα  και  τα  ανακατεύετε  μέχρι  να  μαλακώσουν… Προσθέστε  και  το  ανάλογο  νερό , σκεπάστε  την  κατσαρόλα  και  αφήστε  τα  να   σιγοβράσουν  μέχρι  να  μαλακώσει  το  κρέας. Μετά  θα  το  αυγοκόψετε  με  τον  εξής  τρόπο: Σε  μπολάκι  χτυπήστε  με  σύρμα  δυο  κρόκους  αυγών  και  τον  χυμό  από  2 λεμόνια. Μετά  πάρτε  μια  κουτάλα  ζωμό  από  την  κατσαρόλα  και  ρίξτε  την  σιγά-σιγά  μέσα  στο  μπόλ  ανακατεύοντας  συνεχώς… Κατεβάστε  το  φαγητό  από  την  φωτιά , προσθέστε  το  μπολ , κουνήστε  την  κατσαρόλα  για  να  πάει  παντού  το  αυγολέμονο  και  δοκιμάστε  το…
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 16:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χταπόδι στιφάδο Κοτόπουλο κινέζικο »

Άρθρα & Συμβουλές Διατροφής

  • ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
    Ο επιστήμονας της διατροφής!Ο διαιτολογος και ο διατροφολόγος είναι ένα επάγγελμα υγείας, που απαιτεί βαθιές γνώσεις σχετικά με τα τρόφιμα αυτά καθ' εαυτά, τη διατροφή…
  • ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ...
    ΘΕΡΜΙΔΕΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΙΤΑ... ΘΕΡΜΙΔΕΣ Οι θερμιδες, άρρηκτα συνδεδεμένες με την διατροφή και εφιάλτης όλων των ανθρώπων που παλεύουν να χάσουν βάρος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μονάδα…
  • ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ Νικήστε σήμερα τα παραπανίσια κιλά!Η απωλεια βαρους (αδυνατισμα), αποτελεί κυριολεκτικά ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου. Είναι ενδεικτικό ότι στη…

Τελευταίες δημοσιεύσεις στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Blog

free-profile