Το Καλάθι σας είναι άδειο.
Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.

Δίαιτες για γιορτές

Αποκριάτικη δίαιτα

€20
Αποκριάτικη δίαιτα
Η Αποκριάτικη δίαιτα περιλαμβάνει το τριήμερο της αποκριάς ( Σάββατο , Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα ) και επιπλέον έχει 4 ημέρες σωστής διατροφής που μπορούν να γίνουν και πριν και μετά το τριήμερο… Αν μη τι άλλο με αυτή τη δ

Δίαιτα του Αγ. Πνεύματος

€30
Δίαιτα του Αγ. Πνεύματος
Πρότυπη δίαιτα για την εβδομάδα του Αγίου Πνεύματος, με τριήμερο που μπορείτε να το ακολουθήσετε ακόμη κι αν είστε εκτός σπιτιού.

Η δίαιτα της 25ης Μαρτίου

€20
Η δίαιτα της 25ης Μαρτίου
Η δίαιτα της 25ης Μαρτίου σχεδιάστηκε ειδικά για την πρώτη εβδομάδα της Άνοιξης. Είναι μια εύκολη δίαιτα που έχει δυο λαδερά μέσα στην εβδομάδα και όλα τα άλλα είναι ψητά. Την 25η Μαρτίου έχει φυσικά μπακαλιάρο με σκορδαλιά.


Η δίαιτα της Πρωτοχρονιάς

€30
Η δίαιτα της Πρωτοχρονιάς
Αυτή είναι η δίαιτα της Πρωτοχρονιάς… Μπορείτε να την αγοράσετε σήμερα και να την ακολουθήσετε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και μια εβδομάδα μετά… και ο νέος χρόνος μπορεί να σας βρει μείον 2 κιλά...!!!

ΠΑΣΧΑ 2011

€20
ΠΑΣΧΑ 2011
Η προσεγμένη διατροφή ( όπως είναι αυτή ) δίνετε πριν από τις μεγάλες γιορτές και ανάμεσα σε αυτές και σας προφυλάσει από ανεπιθύμητα κιλά... Βέβαια , κάποιες μέρες η δίαιτα θα είναι πιο αυστηρή , με στόχο την απώλεια βάρους

ΠΑΣΧΑ 2012

€30
ΠΑΣΧΑ 2012
Μια ολοκληρωμένη δίαιτα για την περίοδο του Πάσχα. Έχει πρόγραμμα νηστείας για την Μεγάλη εβδομάδα. Έχει ένα ενδεικτικό διαιτολόγιο για τις γιορτινές ημέρες. Έχει μια πολύ καλή δίαιτα για να την τηρήσετε και να αδυνατίσετε , αμέσως μετά τις γιορτές...


ΤσικνοΠέμπτη δίαιτα

€30
ΤσικνοΠέμπτη δίαιτα
Δίαιτα για την τσικνοΠέμπτη ειδικά... Έχει απ΄όλα τα φαγητά αυτή η δίαιτα και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στην τσικνοΠέμπτη. Δεν είναι καθόλου δύσκολη δίαιτα και δίνει αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδας.

Χριστούγεννα και δίαιτα

€30
Χριστούγεννα και δίαιτα
Ο διαιτολόγος έχει ετοιμάσει για εσάς ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα διατροφής που αν μη τι άλλο θα σας βοηθήσει να μην παχύνετε αυτές τις μέρες.Σας καλύπτει για το διάστημα από Χριστούγεννα μέχρι και τα Φώτα. Αν το τηρήσετε πιστά θα αδυνατίσετε κιόλας!!


free-profile

Επικοινωνία...

  • Σταθερό: 2106815403
    Κινητό:
    6945877653
  • Email: info@odiaitologosou.gr
  • Ηρώδου Αττικού 2, 15233 Χαλάνδρι

Αγοράστε δίαιτα online, με τους παρακάτω τρόπους:

payment
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας
* υποχρεωτικό πεδίο